Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 η Διευθύντρια,

ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Προσωπικό του Σχολείου σας ευχόμαστε ολόψυχα ένα όμορφο, ασφαλές, καλοτάξιδο και δημιουργικό σχολικό έτος.

Τη Δευτέρα 11/09/2023 και ώρα 09:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός του σχολείου. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο ώρα 09:15 και να έχουν τη σχολική τσάντα μαζί τους, για να παραλάβουν τα βιβλία.

Όλοι οι γονείς /κηδεμόνες εισέρχονται στο προαύλιο μαζί με τα παιδιά τους. Οι μαθητές/τριες των Β’, Γ’ Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων οδηγούνται στον προκαθορισμένο χώρο (όπου καθημερινά πραγματοποιείται η προσευχή). Εκεί θα βρίσκεται ο/η εκπαιδευτικός του κάθε τμήματος.

Μετά το τέλος του Αγιασμού θα οδηγηθούν συνοδεία των εκπαιδευτικών τους στις αίθουσες διδασκαλίας, για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ώρα αποχώρησης 10:30.

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στον προκαθορισμένο χώρο, όπου θα βρίσκεται η εκπαιδευτικός του κάθε τμήματος. Οι γονείς θα παραμείνουν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγιασμού και με τη λήξη του θα μεταβούν μαζί με την εκπαιδευτικό στην αίθουσα διδασκαλίας (Α1, Α2), για να παραλάβουν τα βιβλία.

Θα τους δοθούν οδηγίες και στη συνέχεια ώρα 10:30 θα αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των μαθητών/τριών στις τάξεις, η Διευθύντρια θα σας ενημερώσει για κάποια από τα θέματα σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του Σχολείου.

‘Οσοι/ες επιθυμούν βεβαίωση επίσκεψης (γονική άδεια), για να την προσκομίσουν στην εργασία τους, για την έγκαιρη προετοιμασία της, παρακαλώ όπως αποστείλουν άμεσα e-mail στο σχολείο : mail@10dim-nikaias.att.sch.gr Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.